28 april – 2 maj 2019 
(Søndag – torsdag) 
Dette er en eksklusiv rejse med første klasses ophold ved Garda søen. Sol, bad, vingårde, golf og andre sjove aktiviteter samt et kursus for hele klinikteamet som tilbyder det lille ekstra. 

”Hvis du stresser til ingen nytte”
Kursusholdere Tomas Lydahl
Tomas næsten 20 års erfaring som bl.a. salgschef for Marriott Hotel i Los Angeles, giver han et internationalt perspektiv på at imødekomme kunder og medarbejdere, som gør at han er et skidt foran andre inden for samme område. Tomas får dig og dit klinikteam at føle sig bedre, præstere bedre, og jeres patienter til at fortælle andre om jer!

Vil du vide mere?
Kontakt Trausti Kristjansson:
+46 40-642 12 28
trausti.kristjansson@nordentic.com

 

 

Øvrige nyheder

 

Invitation Roadshow

KOM OG OPLEV NORDENTIC-STRAUMANN-3SHAPE ROADSHOW SAMMEN MED OS! VI RULLER PÅ VEJEN I DANMARK I SEPTEMBER OG GIVER DET DENTALE TEAM EN INDSIGT I DEN SENESTE DIGITALE TEKNOLOGI.

Sikkert og effektivt for tandlæge og patient

Med DENTILINE® kan du tilbyde dine patienter et smukt smil ved hjælp af usynlig og effektiv tandregulering. Send os et aftryk, så ordner vi resten i samarbejde med den behandlande tandlæge.Følg med på...

3Shape TRIOS 4 fyraftensmøde

Onsdag den 26. juni 2019 fra 17.30 – 20.30 CoDENT inviterer kunder og andre interesserede til fyraftensmøde hos CoDENT, Sønder Alle 33, Aarhus.Tilmelding på 86 12 14 26 eller på codent@codent.dk senest den 12. juni. Begrænset antal pladser, så vær hurtig...