21 augusti – 25 augusti 2019
(Onsdag – søndag) 

Det mytiske land. Vil du besøge Island med ekstra af alt! En ”all inklusive” rejse med eventyrs ud ugter, val safari, bad i de varme kilder  og restauranter i topklasse. I løbet af rejsen oplever vi bl.a. ”Kulturnatten” i Reykjavik som er en af Islands største festivaler. 

“Seven Steps To Success – The Icelandic Way”
Vi lykkedes at få Islands mest eftertragtede foredragsholdere Bjarni Pje- tursson og Kjartan Ragnarsson med kollegaer fra  Tandlægeklinikken Val- høll i Reykjavik at holde et eksklusivt kursus for os. De holder foredrag/ kurser over hele verden og Bjarni er bl.a.  chairman ved et stort seminar, på alle EAO møder fra 2011-2018. Deres kursus kommer at involvere hele klinikken. 

Vil du vide mere?
Kontakt Trausti Kristjansson:
+46 40-642 12 28
trausti.kristjansson@nordentic.com

 

Øvrige nyheder

 

Invitation Roadshow

KOM OG OPLEV NORDENTIC-STRAUMANN-3SHAPE ROADSHOW SAMMEN MED OS! VI RULLER PÅ VEJEN I DANMARK I SEPTEMBER OG GIVER DET DENTALE TEAM EN INDSIGT I DEN SENESTE DIGITALE TEKNOLOGI.

Sikkert og effektivt for tandlæge og patient

Med DENTILINE® kan du tilbyde dine patienter et smukt smil ved hjælp af usynlig og effektiv tandregulering. Send os et aftryk, så ordner vi resten i samarbejde med den behandlande tandlæge.Følg med på...

3Shape TRIOS 4 fyraftensmøde

Onsdag den 26. juni 2019 fra 17.30 – 20.30 CoDENT inviterer kunder og andre interesserede til fyraftensmøde hos CoDENT, Sønder Alle 33, Aarhus.Tilmelding på 86 12 14 26 eller på codent@codent.dk senest den 12. juni. Begrænset antal pladser, så vær hurtig...