22-29 november 2019 
(Torsdag – torsdag) 

”Greater NY Dental Meeting”

På grund af stor efterspørgsel så gentager vi succesen fra 2018 hvor alle pladser forsvandt direkte. Ta med os til et af verdens største event for tand- læger og klinikteam. 
Her kan du opleve New York på bedste vis. Udover konventets indehold, tilbyder vi et antal merværdier som giver jer en totaloplevelse udover det almindelige. Hvad siger I til en guidet tour i New York, NHL hockey og Broadway Show. Hvorfor Ikke NFL amerikansk fodbold eller oplev når jule- træet på Rockefeller Center bliver tændt op og besøg den berømte udsigt plads Top of the Rocks. 

Vil du vide mere?
Kontakt Trausti Kristjansson:
+46 40-642 12 28
trausti.kristjansson@nordentic.com

 

Øvrige nyheder

 

Invitation Roadshow

KOM OG OPLEV NORDENTIC-STRAUMANN-3SHAPE ROADSHOW SAMMEN MED OS! VI RULLER PÅ VEJEN I DANMARK I SEPTEMBER OG GIVER DET DENTALE TEAM EN INDSIGT I DEN SENESTE DIGITALE TEKNOLOGI.

Sikkert og effektivt for tandlæge og patient

Med DENTILINE® kan du tilbyde dine patienter et smukt smil ved hjælp af usynlig og effektiv tandregulering. Send os et aftryk, så ordner vi resten i samarbejde med den behandlande tandlæge.Følg med på...

3Shape TRIOS 4 fyraftensmøde

Onsdag den 26. juni 2019 fra 17.30 – 20.30 CoDENT inviterer kunder og andre interesserede til fyraftensmøde hos CoDENT, Sønder Alle 33, Aarhus.Tilmelding på 86 12 14 26 eller på codent@codent.dk senest den 12. juni. Begrænset antal pladser, så vær hurtig...